tisdag 30 november 2010

Mitt bord på julmarknaden

Så här såg mitt bord ut på julmarknaden i Vikarbyn 27/11-10.

7 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara så mycket! Du har verkligen varit flitig på sista tiden. Hoppas du fick göra några affärer. Jag vet ju hur det är med att sälja hantverk och liknande. Jag stod bredvid en som sålde stickat (mest vantar o mössor) i helgen och hon trodde inte att hon skulle få sälja något alls, (dåliga erfarenheter) och sen blev hon överlycklig över de två vantpar som till slut ändå blev sålda.

  SvaraRadera
 2. Så mycket du har på ditt bord, men nu förstår jag när jag tyst undrat varför du gjort så många förkläden och andra saker!
  Hoppas försäljningen gick bra!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint bord du hade jag hoppas att du fick sälja mycket. Problemet med stickat är att det är så många som dumpar priserna och säger stickar gör jag ändå. Det klassar ner stickat nu hade jag turen att sälja 2-ändstickt och nålbundet, vilket betyder att de som handlade satte värde på mitt jobb. Ja det tar tid men det dröjer 1 år till nästa jul och de marknader som finns idag svämmas över av loppissäljare så det är inte kul att åka på marknadser längre.
  Tack för ditt inlägg på min blogg jag lägger din blogg hos mig så jag kan följa dig

  SvaraRadera
 4. Oj vad grejor du hade på ditt bord .
  Där skulle man ju varit och kikat runt lite .
  Men klart ... du har ju visat en del på bloggen.
  Hoppas du fick sålt så du kan inhandla mera material.
  Kaffe väskor är ju bara så läckra ..
  Ha det bäst ...

  SvaraRadera
 5. Oj så mycket fint du har på ditt bord. Lycka till med försäljningen.
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera
 6. Precis ett sånt här bord vill jag också stå bakom en dag. Ser jättefint och roligt ut. Hoppas försäljningen gick strålande.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen varit flitig (tittade in på dina tidigare inlägg om fina väskor, förkläden mm). Hoppas det gick bra för dej på marknaden!

  SvaraRadera