söndag 30 maj 2010

Sol o värme idag


Gårdagens tid gick åt till att plantera blommor i balkonglådorna. Och idag har dom kommit på plats också så nu är det bara att ta sig ut och fota.

Jag vet inte vart tiden har tagit vägen för det har inte hänt något på stickningen...

tisdag 25 maj 2010

Filten har kommit en bit på väg

Vet inte idag, vem det blir som får filten. Vi får se.

SkrållanSkrållan väntar med spänning på sin nya klänning.

Baby born


Visst är jag fin

Mera nya kläder och Baby born har satt sig i stickhörnan och stortrivs.

fredag 21 maj 2010

Stickar en filtHittade ett garn som jag inte visste vad jag skulle göra med så det kommer att bli en liten filt. Återstår att se hur lång tid det tar. Kan tänkas att det händer en massa andra saker under tiden också. Den som lever får se.

Trevlig helg på er alla.

Nytt på balkongen


Har fått upp mina väggamplar o fjärilar på ena sidan på balkongen.

onsdag 19 maj 2010

Balkongen


Dalaflaggan.

Första blomlådan är klar. Mer kommer vartefter.

tisdag 18 maj 2010

Balkongen ska göras iordning

En ny varm och skön dag. Har fått upp nya väggamplar och nu väntar jag bara på att vi ska pasera de värsta frostnätterna så att jag kan plantera blommor i amplarna och balkonglådorna. Bilder kommer så småningom.

lördag 15 maj 2010

Solskensdag


Det har varit en härlig dag idag, med solsken och värme. Har börjat planera o plantera lite på balkongen. Ska ta mig i kragen o fota lite när det blir nästa solskensdag. Till morgondagen har dom tyvärr lovat regn igen. Vi får se hur det blir. Lägger in ett foto från min balkong från min tid i Rättvik.

fredag 14 maj 2010

Baby borns nya kläder


Har haft lite fart på stickorna och gjort nya kläder till Baby born.

Skrållan har fått nya kläderDet är riktigt roligt att sticka och virka. Försöker variera med att sticka eller virka något nyttigt och/eller något trevligt att se på. Det senaste blev lite stickade kläder till Skrållan.

torsdag 13 maj 2010

Förlåt...

Jag håller på och lär mig hur allt fungerar, men har inte full koll än, men det kommer. Så förlåt mig om inte allt blir rätt me de samma.

Min första amigurumi

Amigurumi

En väninna ringde till mig för ca två år sedan och frågade om jag hade sett en liten söt gris i Allers. Nej blev svaret. Det gick några dagar och jag glömde bort det hela. Ringde upp väninnan och frågade om jag fick låna tidningen så att jag skulle kunna virka grisen. Det blev en gris efter Mias mönster i Allers 35/08 och jag var fast. Tack Mia. Det har blivit en massa Amigurumi-figurer sen dess. Har även köpt Mias bok "Virka amigurumi" Mia Bengtsson.

onsdag 12 maj 2010

De va inte lätt detta...

Hoppas att jag kommer på hur allt fungerar bara... det är inte så lätt just nu. skam den som ger sig...