tisdag 6 november 2012

Tack för all uppmuntran....

...jag fått på senaste tiden. Nu börjar orken komma tillbaka igen och jag har börjat sticka lite i taget. Det var inget allvarligt, så nu är det bara att fortsätta sakta men säkert framåt. Precis innan jag blev sjuk så hann jag köpa en hel kasse med garn i Rättvik.
Dessa garner var det i kassen.
Ha de gott alla goa därute. Kram Birgit

6 kommentarer:

 1. Hej och välkommen tillbaka. Har undrat de senaste dagarna vart du tagit vägen, skönt att höra att du är på banan igen:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej Birgit - å så skönt att höra från dig igen.
  Ja, det var mycket garn, men förta dig inte med stickandet och unna dig en och annan paus.
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 3. Wow så många fina garner där var i påsen. Garn är alltid roligt att handla. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. vad mycket härliga garner, vad ska det bli av dem?
  Kul att du är åter.
  Maria

  SvaraRadera
 5. Hej du, hamnade hit av en slump och tänkte lämna efter en liten fotprint. Så fina saker du gör! Och akta akslarna! De där finsockorna är ju så fina. Och garnfärgerna i ditt inlägg med!

  Jag är inte så duktigt på att sticka utan syr det mesta. Ibland får man inspiration när man ser något snyggt i nätet - men utan symaskin kan jag inte vara! Min mamma är hur duktig som helst att sticka. Därför har det kanske inte blivit så mycket här. Jag bara skickar mönster och garn till henne och hon är färdig i noll tid. Barnen har fått massa norskatröjor och nu senaste stickade hon till mig en underbar klänning med matchande sockor (har massavis även dessa). Så extra tacksam tanke för henne med.

  Min mamma ramlade ganska allvarligt för två år sedan och skadade sin vänster hand. Det var ett stor sorg för henne. Men hon var envis -stickade och stickade - vilade imellan och fortsatte att sticka. Jag tror att hennes brinnande intresse var orsaken att hennes hand är idag helt återstäld. Något som läkarna hade jättesvårt att tro på. Men hon är en tuff dame - min mamma.


  Ha det så bra - och inte upp!

  SvaraRadera
 6. Lycka till med stickningen

  SvaraRadera