tisdag 22 januari 2013

En liten uppdatering...

....så att ni inte glömmer bort mig helt. Saknar lusten att sitta vid datorn än och det händer inte så mycket i handarbetsväg heller. Köpt lite böcker igen och jag som har köpeförbud av böcker. Att man aldrig lär sig.
Det var böckerna, så idéer finns det. Gäller bara att hitta lusten igen att sticka, virka eller sy. Hoppas att lusten kommer snart. Ha de gott. Kram Birgit

8 kommentarer:

 1. Invitation - inglês
  I'm Brazilian.
  Spent reading here, and visit his blog.
  I also have one, only much simpler.
  I'm inviting you to visit me, and if possible follow together for them and with them. I always liked to write, expose and share my ideas with people, regardless of class Social, Religious Creed, the Sexual Orientation, or, of Ethnicity.
  To me, what will interest is our exchange of ideas, and, thoughts.
  I'm there in my space Simpleton, waiting for you.
  And I'm already following your blog.
  Strength, Peace, Friendship and Happiness
  For you, a hug from Brazil.
  www.josemariacosta.com

  SvaraRadera
 2. Oh, den där Remake-boken såg väldigt spännande ut! :)

  SvaraRadera
 3. oj böcker..jag älskar böcker..har nästan ett litet bibliotek här hemma..den sista du har på bild, den har jag! Stickningen är som jag visade idag är så enkelt att sticka.. Mönstret finns i boken pulsvärmare en inspirationsbok av Birgitta Adolfsson.

  SvaraRadera
 4. Jo visst går den här lusten i perioder. Jag gör inget handarbete nu heller, har ingen inspiration. Fina böcker har du hittat som säkert finns något att pröva på sen.
  Ha det bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Alltinget roligt med nya böcker , och man behöver inte ha lust med bloggandet jämt för då tröttnar man om det blir ett måste.

  Mvh. Maud

  SvaraRadera
 6. Vad konstigt att lusten inte kommer nu när du har så mycket ny inspiration..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. En liten lunchhälsning till dig!
  Hoppas allt är bra.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Länge sedan vi hörde ifrån dig men oroa dig inte, vi finns kvar. Snart kommer ljuset och värmen tillbaka...och hoppet:)

  SvaraRadera