måndag 20 maj 2013

Vissa dagar....

vill jag stänga ner bloggen, men sen kommer jag på att jag har fått många goa vänner här. Har en undrar också? Jag försöker kommentera hos många av er, men det tråkiga är att det kommer inga kommentarer tillbaka. Jag har ett gäng som är in ofta och kommenterar hos mig och för er skull blir jag kvar. Låter lite grinigt men jag tror att ni förstår mig. Barnvagnsfilten går framåt....... Ha de gott.

8 kommentarer:

 1. hej.. självklart ska du va kvar.. jag är ju in nån gång.. men kanske inte så ofta.. men nu är det fullt opp där ute, håller på o hackar i blomlanden o vårsådden ha börjat..Jättefin filt du virkar..hihi i Finska färger;O)KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Barnvagnsfilten blir säkert jättefin när den är klar, den ser redan jätteläcker ut. Man blir verkligen glad när någon kommenterat ens inlägg. Jag skall försöka bli lite flitigare att kommentera dina trevliga och kreativa inlägg :-) Kram Christel

  SvaraRadera
 3. Du är inte den enda som saknar kommentarer jag gör det också

  SvaraRadera
 4. Hallå :)
  Nej, jag förstår dig absolut och känner mig lite skyldig. Får ofta fina kommentarer av dig och många andra som jag inte svarat på de sista månaderna. För mig är anledningen enbart att jag har en ,rent ut sagt fördjävlig, värk i mina armar och händer :( Har det sista tappat hoppet en aning med att blogga fast vet att det handlar om att värk tar fruktansvärt mycket energi och livslust. Gör inte inlägg varje dag som jag gjorde de första åren och är apdålig på att kommentera. Ber om ursäkt för detta och hoppas att du inte slutar med din blogg. Usch, nu känner jag mig gnällig men vill bara förklara mig...
  Ha en fin och skön sommar och vet att jag kikar in hos dig regelbundet och längtar tills den dag när jag mycket mer regelbundet orkar skriva hos dig och andra bloggvänner.
  Stor kram Annika :)

  SvaraRadera
 5. Ja jag vet att du är jätteduktig på att kommentera, beundrar detta mycket! Du är både flitig och duktig med dina fina handarbeten också, och alla andra kreativa saker du producerar. Jag hoppas du fortsätter att sprida inspiration med din blogg!
  Själv är jag ju liksom "härdad" genom att jag började med en blogg om bonsai, där har jag nästan aldrig fått några kommentarer på mina inlägg...
  Det är i alla fall en väldigt fin ruta du använder till barnvagnsfilten!

  SvaraRadera
 6. Hej på dig bästa bloggvän!
  Förstår precis vad du menar. I början av min "bloggkarriär" fick jag aldrig några kommentarer och det var ju trist, men till slut så blev jag "upptäckt" och det var en och annan som skrev och som fortfarande gör det.
  Nu blir det som sagt en "paus", men jag kommer att läsa i andras bloggar lite då och då och kommentera.
  En del har man lärt känna mera och blivit vän med och det tycker jag är så trevligt.
  Varm kram till dig och vi hörs!

  SvaraRadera
 7. Jag förstår vad du menar.. Jag t.ex. trodde att jag skulle få mycket mer tid för bloggandet när jag blev en lite förtida pensionär.
  Jag förstår inte nu hur jag hade tid att jobba för jag fyller dygnen så jag t.o.m. skulle behöva ännu mera tid.
  Jag har också funderat på att sluta blogga men så kommer det en dag när jag tycker det är så roligt att kika in hos er andra..
  Jättefin filt du håller på med..Nu ska jag klura ut vad jag ska ha för handarbete med mig till stugan i sommar..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Jag tycker man ska blogga för sin egen lust och inte känna tvång på hur ofta man ska blogga bara för andra inte ska tycka man gör det sällan..Har förstått att det kan vara så för vissa och det blir stressigt..Jag envisas med att jag gör det när jag verkligen känner för det och för min skull men givetvis är det jÄTTESKOJ att man har vissa "stammissar"kvar oavsett hur lång tid det tar och kul när man får kommentarer givetvis men jag vill int styras av det iaf..men hoppas du stannar kvar för du har så mycket att ge och jag blir alltid så glad att du besöker mej regelbundet!! stor kram på dej o glad midsommar!=)

  SvaraRadera